Et fysisk træningsforløb med udgangspunkt i dig…

… sammen med mig, foregår i Cramers Studie i København eller udendørs i dit nærmiljø og sammensættes præcis ud fra dine ønsker, mål og behov. Under første session ser jeg hvordan du bevæger dig, og derudfra sammensætter jeg dit skræddersyede forløb.

I et typisk forløb træner jeg med en klient 1-3 gange om ugen, alt efter behovet. Jeg er meget opmærksom på mine klienters teknik, træningsglæde- samt motivation og har altid deres mål for øje.

Sammen sørger vi for, at du træner med højt humør og så lav træningsrisiko som muligt. Vi optimerer løbende både teknik og intensitet, i takt med at du forbedrer dig.

Siddeløbende med vores træninger, laver jeg gerne træningsprogrammer til dig, som du kan lave på egen hånd. På den måde sikrer vi at du opnår variation og alsidighed i din træning, og på den måde fastholdes din indre motivation som skal hjælpe dig i mål.

Hvad koster det?

Alle forløb er individuelle og skal passe perfekt til dig og dine behov i hverdagen. Derfor findes der ikke en standardpris – hvis du er nysgerrig efter at finde ud af, om et fysisk forløb er noget for dig, og hvad det vil koste, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale på 30 min. Her kan du hilse på mig, og finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig. Ud fra dine ønsker og mål, giver jeg dig mit bud på den rette plan for dig.

 

%d bloggers like this: