“Det med småt”

BETALING: Betaling foregår altid forud og tider sikres først når betalingen er gennemført. Betalte forløb/produkter refunderes ikke.

AFBUD: Er kunden forhindret i at møde op, skal afbud meddeles senest 24 timer forinden, på enten sms (ikke iMessage) eller mail. Såfremt kunden ikke melder afbud i tide eller ikke dukker op til aftalt tidspunkt, går timen tabt. Det er under ingen omstændigheder muligt at aflyse aftaler i weekender/på helligdage (inkl. grundlovsdag). Der kompenseres ikke for aflysninger, som ligger uden for undertegnedes kontrol (såsom pandemier/epidemier, naturkatastrofer eller andre undtagelsestilstande). 

HOLDBARHED: Alle produkter købt før den 21.4.2020 skal senest være brugt den 21.8.2020. Pakkepriser er gældende ved køb af min. 2 måneders træning af gangen, og sessionerne skal afvikles hver uge inden for normal åbningstid (kl 6-14 man, tir, fre, samt 6-18 ons) såfremt der er ledige tider tilgængelig. Alle sessioner har en varighed på 55 minuttuer (personlig træning i eget hjem har en varighed på 50 min). Klippekort købt efter den 22.4.2020 har en holdbarhed på 4 måneder fra købsdatoen. Kunden er selv ansvarlig for at huske aftaler.

HELBRED: Ved smitsom sygdom er det under ingen omstændigheder tilladt at træne med undertegnede. Al træning sker på eget ansvar. Dette gælder, uanset hvor træningen foregår. Kunden er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos eller med undertegnede. Undertegnede tager heller ikke ansvar for personskader på en kunde som følge af personlig træning/holdtræning, ulykker eller andres handlinger eller mangelfulde handlinger i eller uden for fitnesscenteret/holdsalen.

SAMARBEJDE: Et træningsforløb med undertegnede er personligt og kan ikke overdrages til andre, medmindre der er tale om et gavekort udstedt af undertegnede. Ydelsen købes af undertegnede og intet fitnesscenter har part i det købte. Såfremt undertegnede ophører samarbejde med et fitnesscenter, tilbydes det i stedet, at sessioner kan benyttes i et andet center hvor undertegnede er tilknyttet eller udendørs.

Frederikke_KBH_0564

Du er velkommen til at kontakte mig nedenfor, hvis du har nogle spørgsmål eller vil ringes op.

Vi trænes ved!